Leaderboard

Leaderboard - Season 9

The prize for the winners is a free issue of WDW Magazine.

Rank Player Streak Correct Wrong Skips
1 KyleBurbank 12 17 1 1
2 Luke Manning 11 37 12 0
3 Jeremy Parker 8 35 13 0
4 Dan Bejma 6 17 10 0
5 Benji Featured 6 10 1 0

Question Results

Q1: Welcome back! Will "The Devil Wears Prada 2" gross at least $75 million at the domestic box office this weekend (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
89%
11%
Q2: Tomorrow's the big day: May the 4th. Will Star Tours - The Adventures Continue at Disneyland Park reach a wait time of 50 minutes or more by 4 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
30%
70%
Q3: Cinco de Mayo is tomorrow. Will Gran Fiesta Tour Starring The Three Caballeros - located at EPCOT's Mexico Pavilion - experience any downtime tomorrow (according to our Wait Time data)
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
67%
33%
Q4: May 6th marks Adriana Caselotti's birthday. Will Doobie's favorite princess, Snow White, appear anywhere in a featured image (the ones that show on the Disney News page) for an article Laughing Place publishes before 5 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
67%
33%
Q5: CROWDSOURCE - We need to know: which is the better post-Star Wars Day name?
Correct Answer: Revenge of the Sixth
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
70%
30%
Q6: Hey ya hockey puck! Don Rickles was born on May 8, 1926. Will @Pixar or @DisneyParks mention his birthday on X or in an Instagram post/reel by 6 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
78%
22%
Q7: Will "The Devil Wears Prada 2" make at least $40 million in its second weekend at the domestic box office (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q8: The beloved Margaret Kerry was born May 11, 1929. Will Laughing Place publish an article with Tinker Bell anywhere in the featured image (the ones that show on the Disney News page) before 5 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
33%
67%
Q9: Tomorrow, we're wishing a HBD to Domhnall Gleeson. Will Star Wars: Rise of the Resistance at Disney's Hollywood Studios reach a wait time of 60 minutes or more by 6 p.m. ET on May 12?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q10: Season 2 of "Tucci in Italy" arrives on Disney+ today. Will the show be in the Disney+ top 10 (per DisneyPlus.com/Explore) at 10 a.m. PT tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
33%
67%
Q11: In honor of Elton John visiting Disneyland on this day in 1971, we have a CROWDSOURCE question today. Which of these two Elton classics is the better song?
Correct Answer: Rocket Man
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q12: You know what's coming -- Will "The Devil Wears Prada 2" make $20 million or more in its third weekend at the domestic box office (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
25%
75%
Q13: On May 18, 2003, "Finding Nemo" held its premiere. Will Finding Nemo Submarine Voyage at Disneyland reach a wait time of 30 minutes or more tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
0%
Q14: HBD to the late Peter Mayhew tomorrow. Will LP publish an article with Chewbacca, another Wookiee, an Ewok, or an Anzellan anywhere in the feature image (the ones that show on the Disney News page) between midnight and 6 p.m. PT on 5/19?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
75%
25%
Q15: Tomorrow marks the 15th anniversary of "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides." Will Pirates of the Caribbean Battle for the Sunken Treasure at Shanghai Disneyland hit a wait time of 60 minutes or more at any point on May 20th?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
0%
Q16: It's Tony Goldwyn's birthday — so we have a CROWDSOURCE question: Is "Tarzan" a part of the Disney Renaissance?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
67%
33%
Q17: "The Mandalorian and Grogu" officially debuts tomorrow! Will the film make at $85 million or more for the FOUR DAY holiday weekend (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
71%
29%
Q18: More Pirates! "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" opened on May 26, 2017. Will Pirates of the Caribbean at Magic Kingdom reach a wait time of 25 minutes or more by 5 p.m. ET tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q19: Will either "The Mandalorian and Grogu: A Special Look" or "Disney+ Insider: The Mandalorian and Grogu" be in the Disney+ top 10 (per DisneyPlus.com/Explore) at 10 a.m. tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
75%
25%
Q20: On May 28, 1986, "Alice in Wonderland" was re-released on VHS, Betamax, and LaserDisc. Will LP publish an article with any Alice in Wonderland character anywhere in the featured image (the ones on the Disney News page) by 7:51 p.m. PT?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
20%
80%
Q21: HBD to Disneyland's "it's a small world" which opened 60 years ago today. CROWDSOURCE: Do you prefer the open Magic Kingdom style version of the ride or the flume version like Disneyland's?
Correct Answer: Disneyland
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
83%
17%
Q22: Will "The Mandalorian and Grogu" make $40 million or more during its second weekend at the domestic box office (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
14%
86%
Q23: Tomorrow is Typhoon Lagoon's birthday. Will @DisneyParks, @WaltDisneyWorld, or @wdwannualpassholders mention this anniversary on Instagram by 5 p.m. ET on June 1?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
50%
50%
Q24: On June 2, 2011, an opening ceremony for The Little Mermaid ~ Ariel’s Undersea Adventure was held at Disney California Adventure. Will the attraction reach a wait time of 15 minutes or more by 4 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
80%
20%
Q25: On this day in 2010, Randy Newman received a star on the Hollywood Walk of Fame! CROWDSOURCE: Which of these two Newman-penned Pixar songs do you prefer?
Correct Answer: If I Didn't Have You
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
67%
33%
Q26: June 4 is Keith David's birthday. Dr. Facilier isn't in the ride... but will Tiana's Bayou Adventure at Magic Kingdom reach a wait time of 75 minutes or more by 4 p.m. ET tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q27: The Many Adventures of Winnie the Pooh opened at Magic Kingdom on June 5, 1999. Will the attraction experience any down time tomorrow (according to our wait times page)?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
80%
20%
Q28: Will "The Mandalorian and Grogu" land in the top 5 at the domestic box office this weekend (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
33%
67%
Q29: Apropos of nothing, will LP post an article with Mickey Mouse anywhere in the featured image (the ones that show on the Disney News page) by 4 p.m. PT tomorrow? Note: "Hidden Mickey" style icons will not count.
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q30: On June 9, 2021, "Loki" debuted on Disney+. Will any Marvel show, special, or film appear in the Disney+ top 10 (using DisneyPlus.com/Explore) at 10 a.m. PT on Tuesday?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q31: HBD to Michael J. Fox! CROWDSOURCE: Which "Back to the Future" sequel do you prefer?
Correct Answer: Back to the Future II
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
86%
14%
Q32: Here's a new one for you: Will LP's video of Taylor Swift at the Toy Story 5 premiere reach 150k views by 10 a.m. PT on Thursday? https://www.youtube.com/watch?v=60ZUS6l13a4
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
80%
20%
Q33: Tomorrow is Jared Bush's birthday. Will Zootopia: Better Zoogether at Disney's Animal Kingdom reach a wait time of 15 minutes or more by 5 p.m. ET on June 12th?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
67%
33%
Q34: HBD to Richard Sherman (the songwriter). That means it's time for another CROWDSOURCE: Which Sherman Brothers song do you prefer?
Correct Answer: Let's Get Together
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
80%
20%
Q35: STREAK EXTENDER: Thanks so much for playing Sorcerers Streak every day! Just answer "yes" to today's question and, just like that, you'll extend your streak. Have a good day!
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q36: Will "Toy Story 5" have a Fresh rating (60% or higher) on Rotten Tomatoes at noon on June 16?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q37: Tomorrow is Thomas Haden Church's birthday. Since "If You Had Wings" is no more, let's go with a Spider-Man question instead. Will WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure at Disney California Adventure reach a wait time of 60 minutes or more by 5 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
0%
Q38: Toy Story 3 was released on June 18, 2010. Will Toy Story Mania at Disney's Hollywood Studios experience any downtime (according to our wait time page) by 7 p.m. ET tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
25%
75%
Q39: HBD to "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" star Paul McCartney! CROWDSOURCE: Which Sir Paul song do you prefer?
Correct Answer: Yesterday
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
71%
29%
Q40: Will "Toy Story 5" make $140 million or more at the domestic box office this weekend?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
100%
Q41: Will all four of the previous Toy Story films be in the Disney+ Top 10 (Disneyplus.com/Explore) at 10 a.m. PT on Monday?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
86%
14%
Q42: Will Winnie the Pooh or one of his friends appear anywhere in an article's featured image (the ones seen on the Disney News page) published between midnight and 5 p.m. ET tomorrow?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
40%
60%
Q43: "The Lion King" was released on this day in 1994! CROWDSOURCE: Which song from the film is better?
Correct Answer: I Just Can't Wait to Be King
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
67%
33%
Q44: Tomorrow is Stitch Day! Will Space Chat With Stitch at Shanghai Disneyland reach a wait time of 20 minutes or more at any point on 6/26?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
29%
71%
Q45: It's that time again: Will Toy Story 5 make $90 million or more during its second weekend at the domestic box office (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
44%
56%
Q46: Ray Harryhausen was born on June 29, 1920. Will Monsters Inc. Mike & Sulley to the Rescue! at Disney California Adventure reach a wait time of 30 minutes or more by 5 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
86%
14%
Q47: Gawrsh! Will Goofy appear anywhere in an LP article's featured image (the ones that show on the Disney News page) published between midnight and 4 p.m. PT on June 30?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
25%
75%
Q48: On July 1, 1996, Disney's BoardWalk Inn officially opened at Walt Disney World. Will either the @WaltDisneyWorld or @DisneyParks X/Instagram account acknowledge this anniversary by 6 p.m. ET tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
50%
50%
Q49: Disney's "The Great Mouse Detective" opened on July 2, 1986. So, will @disneyanimation or @DisneyStore acknowledge this anniversary on X or Instagram by 5 p.m. PT tomorrow?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
83%
17%
Q50: One last time: Will "Toy Story 5" make $35 million or more during its third weekend at the domestic box office (according to the-numbers.com)?
Correct Answer: No
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
33%
67%
Q51: Ready or not... Monday is on the way. Will "Ready or Not 2: Here I Come" be in the Disney+ Top 10 (DisneyPlus.com/Explore) at 10 a.m. on 7/6?
Correct Answer: Yes
Your Answer: No Answer
Right | Wrong
71%
29%
Q52: On July 7, 1989, Disney Channel aired Ernest Goes to Splash Mountain. Will Tiana's Bayou Adventure at Disneyland reach a wait time of 60 minutes or more tomorrow?
Correct Answer: Unsettled
Your Answer: No Answer
Question not yet settled